Friday, February 18, 2011

CONTEST ME AND HIJAB :")

Assalamualaikum..

Hye..urm..aq rse blog aq nih mcm kanak2 je, asal ade contest je, msti na join. hehe.
Blog aq ni cm tade arah tuju je. Sume bnde aq na sumbat. Cam serabut pon ade kn. Maybe lain kali aq na renovate cket, bagi dewasa ckit. Sokongan korang aq sangat perlukan !..hoyeah hoyeah !

Tapi kali ni aq join contest by SIS MAERA


Suke baca blog dy sbb rajin update. :")
Mari2 org kampung sume jengah blog dy. Orangnye gojes, ramah..J0m2 ramai jd follower dy..hehe
Puas aq godeh2 folder, akhirnye, dpt cri gamba yg ta seberapa nih. Sdey. Sbb aq bukan pandi na gaye sne gaye sini. Kalo na join, klik je link tu taw. Na tgok syarat2 dy pon bole~


Nampak kn pipi aq chubby.. mmg sjak azali lagi. Kadang2 na pakai inner pon rase ta yakin sebab nampak bulat. Pakai inner yang ade awning pon rse muke mmg tetap nmpak mcm tu. hihi.

Aq suke style tudung yang aq pki (hnye dlm gmba) sebab kalau pakai pashmina, rse cm labuh cket. Dapat tutup dade. Lagi satu pashmina ni jenis kain yang terletak. Kalo na wat style ape pon ta nmpak serabut sgt, kain dy pon lembut (selembut pemakainyer..hakhak :D). Tapi aq ni bukan up 2 date sgt dngan fesyen. Ape2 style n jenis tudung yang dirasekan sesuai dan selesa semua aq bole je masuk. Yang penting biar nampak kemas. Kadang2 jeles tgok org lain pki pe jenis style, muke tetap nmpak cntik, tp aq tetap rse selesa dgn style simple yang aq gayakan skunk. Kang kalo byk style sgt takot plak terbelit2..haha..
Pepon, walau byk jenis kluaran tudung skunk nih, tudung bawal tetap jd pilihan aty. Takmoh merajuk2 ea wahai si bawal... :") eh eh. terbanyak pulak bebel, kalo bole na pnjg lagi. Tp takot kne sembelih karang..hehe
Aq na tag MAI FARA EKIN..
Gud luck kawan :)


4 comments:

  1. sila check list nama anda disini..gudluck dear. http://koleksikhumaera.blogspot.com/p/contest-me-and-hijab.html

    ReplyDelete