Sunday, March 20, 2011

PUTERI ;)

Assalamualaikum..

Hye..
Mood pagi2 mesti na senyum je sampai orang na termuntah tgok senyum sampai ke telinge walau tade point sebenanye..senyum kan sedekah, kalaulah senyum dapat merubah segalanya..HAHA..
Aq  da jatuh cinte !.. what ? macam ta percaye je.. okey la, malas je na ckp byk2, aq sebenanye da jatuh cinte ngan lagu nih, skunk, lebih suke post lagu2 kan, nampak sangat da tade idea nk create entri. Tp cube korang2 pon denga juga, lirik dy penuh makna, insyaallah kite bole terdorong ke arah itu jugak kn... ;)



4 comments:

  1. bestkan lagu ni. masa sekolah dulu gila nasyid ;))

    ReplyDelete
  2. thanks for sharing..:)

    meh ke rumah..
    ~kisah anak²~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  3. einaz ; dlu kn mmg jd minah nasyid~

    napeace ; krokkkkk la..krohhh tu mcm ta ckup nafas je. meh aq bg cpu..HARHAR

    Dda ; baek ^^

    ReplyDelete