Friday, October 7, 2011

Pertama Kali

Assalamualaikum.

Yer ! I'm home again. Aku tidak berketentuan hala. Semenjak dua menjak ni aku rasakan kulit aku semakin hari semakin menggerutu. Kau tahu menggerutu?


Aku nak salahkan produk pun tak boleh. Sebabnya aku just pakai pencuci je. Krim muka dah lama berhenti. Kan aku dah kata kecantikan natural tu penting ! haha

Tapi ini tak boleh jadi. Semalam aku ngadu kat mak aku kenapa kulit aku makin hari makin tak jelita (haha), so mak aku sarankan aku buat masker. So, inilah dy!

Ceh malu je nok, agak2 siapa nak buat filem hantu tu, meh panggil aku..

Mintak2 lah aku buat masker ni secara istiqamah. Aku ni jarang komited dalam sesuatu bidang -tetiba-.

  • Aku rindukan kulit muka aku waktu zaman muda-muda. Cerah. Berseri. Anggun. Mutu. Keunggulan.
  • Kalau nak cantik, jangan amalkan petua. Tapi Pemuda. kahkah.
  • Kalau tak jadi jugak, aku nak menabung dari skunk, wat surgery ! Wah ! Kalah Ifa Raziah ! HAHA..


4 comments:

  1. Haha baru sekarang ko nak jaga muka ea. Hehhh!

    ReplyDelete
  2. kan aq dah ckp , dulu muke aq jelita. hiks!

    ReplyDelete
  3. haha ! haya skunk da jdi jamis jalikha..hahahahhahahah!

    ReplyDelete